Контактирајте нѐ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Јавете се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

базен позитиво

 

pool & fun

 
 
Базенот се наоѓаме на крајот на населбата Драчево, во мирна и тивка околина, наспроти игралиштето Типо.
 
 
 
 
 
 
Изнајмете
базен
 
за вашите прослави
 
 
 
 
Побегнете од секојдневието со својата екипа и релаксирајте се во амбиентот покрај базен. Резервирајте целодневна дружба со вашите најблиски во летните сончеви денови.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 

Што нудиме?

 
 

Незаборавни моменти

 
 
 
 
 
 

Базен

 
Базенот има површина од 50м2 и 1,5м длабочина.
 
 
 
 

Кафе бар

 
Понуда на кафе и освежителни пијалоци.
 
 
 
 

Детско катче

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
 
 
 
 
 
 
 
 

Цени

 

наем на просторот

 
Цените може да варираат во однос на желбите.
 
 
 
 
 

3 часа

 
 
 
 

 
5000 денари
 

 
80 места за седење
 

 
200м2 дворно место
 

 
100м2 затворен дел
 

 
Храна
 

 
 
 
 
 
 
 

5 часа

 
 
 
 

 
7000 денари
 

 
80 места за седење
 

 
200м2 дворно место
 

 
100м2 затворен дел
 

 
Храна
 

 
 
 
 
 
 
 
 

цел ден

 
 
 
 

 
9000 денари
 

 
80 места за седење
 

 
200м2 дворно место
 

 
100м2 затворен дел
 

 
Храна
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Дел од амбиентот

 

Галерија

 
 
 
 
 
 
 
 

1

 
 
 
 
 

Одберете термин

 
 
 
 
 
 
 
 
 

2

 
 
 
 
 

Побарајте нѐ

 
 
 
 
 
 
 
 
 

3

 
 
 
 
 

Уживајте